Kaikkea toimistollesi ja sen ulkopuolelle

Tarvitsisiko toimistosi uutta ilmettä, vai haluaisitko tehdä vaikutuksen uusiin asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihisi? Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista ja tutkia lisää täältä ottaa muistiinpanovälineet valmiiksi käden ulottuville. Axon on liikelahjojen edelläkävijä ja yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Yrityksen valikoima on laaja, ja voit löytää tarvikkeita niin terveyden ylläpitoon, kuin myös vaatteisiin sekä asusteisiin.

Liikelahjat Axonilta

Nykypäivänä yrityksien kilpailu on kovaa ja kestävän ja toimivan brändin rakentaminen on entistä suuremmassa roolissa. Onnistunut markkinointi, niin sanallinen kuin sanaton, auttavat tässä huomattavasti. Axonilta on mahdollista tilata liikelahjoja varustettuna oman yrityksen nimellä. Tällaisia lahjoja voivat olla niin kangaskassit yrityksen logolla painatettuna, tai ihan vain jokapäiväisessä käytössä olevat kuulakärkikynät. Myös monissa yritystapahtumissa hittinä toimivat mainosmakeiset on mahdollista tilata suoraan Axonilta.

Miksi juuri Axon?

Kuten edellä mainittu, on Axon alansa edelläkävijöitä. Yritys panostaa laatuun, ympäristöä unohtamatta; kaikki Axonin tuotteet ovat merkitty eko-symbolilla ja he ovat mukana kestävässä kehityksessä. Yritys lupaa myös nopeaa toimitusaikaa ja loistavaa palvelua. Yrityksen käyttämät materiaalit ovat myös laadukkaita sekä kestäviä. Muun muassa tilattavissa olevat vesipullot ovat tehty ruostumattomasta teräksestä, sekä ympäristöystävälliset kangaskassien materiaali on luomupuuvillaa. Axon haluaa aidosti keskittyä tutustumaan brändiisi, jotta he voivat tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut brändisi imagon esiintuomiseen. Tällä valinnalla et voi epäonnistua.