Sisusta edullisesti

Vaser dekorationSisustaminen on hauskaa ja antoisaa, eikä sen välttämättä tarvitse tyhjentää lompakkoa, sillä asunnon somistaminen voi tapahtua hieman alhaisemmillakin kustannuksilla. Kukapa ei pitäisi sisustamisesta varsinkin kevään kynnyksellä, kun aurinko pilkistää pilvien takaa hieman useammin ja herättää kodin pitkiltä talviunilta. Talven jäljiltä tulevat esille tomuiset nurkkaukset, sekä tuhruiset ikkunat, joita verhoavat pölyiset verhot. Kevätsiivouksen yhteydessä on hauska päivittää kotia hankkimalla jotain uutta, jolla sisustaa asuntoa huokeaan hintaan. Tällaisia edullisempia sisustustuotteita tarjoaa esimerkiksi salerunner.fi-sivusto. Hankkimalla esimerkiksi muutama tyylikäs maljakko, joka sopii kodin väreihin tai joku muu näyttävä koriste. Kyntteliköt tai uusi pöytä – tai jalkalamppu tuo lämminhenkistä tunnelmaa kotiin ja niitäkin voidaan hankkia sävy sävyyn sopivaksi.

Katseenvangitsijat

Seinille ripustettavat taulut ja valokuvat ovat tyylikkäitä katseenvangitsijoita, joilla voidaan piristää kotia vaivattomasti. Lisäksi hyllyt säästyvät lukuisilta valokuvilta, jotka keräävät runsaasti pölyä. Verhoilla on myös helppo muuttaa sisustustyyliä, sillä usein samat verhot nököttävät uskollisesti huoneissa vuodet ympäri ja lisäksi verhot ja verhokankaat ovat edullisia ja erilaisia kuoseja löytyy loputtomiin. Uudet sohvatyynyt tekevät ihmeitä olohuoneeseen ja niitä voi hankkia kotiin useita erikokoisia ja sävy sävyyn sopivia malleja.Innokas maalari voi vaihtaa asuntonsa seinien värin kätevästi maalaamalla ne uudestaan. Asunnon yleisilme muuttuu hetkessä ja antaa uutta pirteyttä. Kaappien, lipastojen ja muiden laatikostojen kädensijat on helppo vaihtaa uusiin tai vaikkapa vain maalata erivärisiksi. Näin saadaan kätevästi aikaan uusi ilme vanhalle huonekalulle.

Ihanat viherkasvit

Viherkasvit ovat hyvä keino piristää huonetta, sillä kasveja löytyy runsaasti erilaisia ja erikokoisia. Ikkunalaudalla kukat ovat viihtyneet aina, sillä se on valoisa paikka, jossa ne eivät ole tiellä, ja josta kukat myös näkyvät iloisesti ulospäin. Viherkasveja voidaan asettaa erilaisiin ruukkuihin tai maljakoihin, tai luovasti keksiä ihan oma astia, jossa kasvi saa kasvaa. Viherkasveja voidaan myös asettaa seinälle tai trendikkäästi amppeliin roikkumaan. Juuri nyt ovat perinteiset klassikkokasvit erittäin suosittuja, kuten esimerkiksi kultaköynnös, anopinkieli, peikonlehti ja erilaiset kaktukset.Siivoaminen ”kovalla” kädellä on suuri apu sisustamisessa, sillä hankkiutumalla eroon kaikesta tarpeettomasta, joka vain jostain syystä kulkeutuu vuodesta toiseen mukana kaapeissa ja laatikoissa, saa muutettua kodin ilmettä reippaasti. Koti saa selkeämmän, tilavamman ja raikkaamman ilmeen.