Tunnelmaa omassa astiakaapissa

Jokainen koti on yleensä asujansa näköinen tai vähintäänkin pyrimme siihen. Toisten koti rakentuu luonnollisesti kuin itsestään ja toiset taas rakastavat sisustamista ja hakevat inspiraatiota vaikkapa blogeista, televisiosta tai lehdistä.

Toiset pitävät vaaleasta, hillitystä ja hallitusta. Toisten koti rönsyilee värikkään boheemisti. Toiset hakevat seesteisyyttä ja toisille jokainen mukava muisto on esillä pitämisen arvoinen. Sitten ovat vielä ihmiset, jotka haluavat, että heidän intohimonsa tiettyihin asioihin näkyvät niin arjessa kuin juhlassa. Ja erityisesti yhdellä ihmisryhmällä intohimoa riittää: Liverpoolin faneilla.

Ole fani ja anna sen näkyä

Jalkapallo on monille meistä iso osa elämää ja elämme suuria hetkiä sen tärkeimmän joukkueemme mukana. Aina ei voi olla Anfieldin stadionilla, mutta me voimme näyttää sen myös kotonamme. Mikäpä sen mukavampaa kuin avata astiakaappi, josta voimme poimia juuri sen mukin tai lasin, joka kertoo sen mistä me todella pidämme. Mistäpä muusta kuin lempimukista aamukahvi maistuisi parhaimmalle? Tai mistä peli-illan huurteinen olisi tyylikkäämmin tarjolla kuin lasista, joka saa sinut tuntemaan, ettet koskaan kulje yksin?

Kaikessa mukana

Oli se oma sisustustyyli mikä tahansa, niin aina voi lisätä mukaan jotain omaa tarinaasi kertoviksi yksityiskohdiksi. Helpoimmin fanituotteet löytyvät katso lisää täältä. Mukit ja lasit ovat hyvä esimerkki tuotteista, joita on helppo käyttää myös arjessa ja Liverpoolin valikoimasta löytyy myös tuotteita, jotka voivat olla menossa mukana muuallakin. On tärkeää näyttää se mistä todella pitää.